Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Proteste PPDD Dorohoi 26 ianuarie 2012_06

Sute de dorohoieni s-au adunat miercuri 25 ianuarie, în fața sediului PPDD, pentru a protesta împotriva Guvernului, fără să ţină seama de ninsoare.

Frigul şi ninsoarea nu ia ţinut în casă pe protestatari. În jur de 250 de persoane din Dorohoi și din comunele învecinate, au luat parte miercuri la un miting organizat de reprezentanții din Dorohoi a PPDD. Manifestanții s-au adunat în fața sediului PPDD din Dorohoi, înarmați cu pancarte și strigând lozinci antiprezidențiale și antiguvernamentale, au plecat într-un marș către centrul orașului, spre piața din fața primăriei vechi.

Mesajele lor au fost neschimbate faţă de zilele trecute. Ei cer demisia guvernului Boc şi organizarea de alegeri anticipate, manifestând totodată neîncredere faţă de întreaga clasă politică.

La miting au fost prezenți Elena Pădurariu președinta PPDD Dorohoi, Mihai Anițulesei vicepreședinte PPDD Dorohoi și alte personalități politice atât din Dorohoi cât și din Botoșani. Aceștia s-au adresat pe rând mulțimii adunate în piață cu mesaje politice atacând atât acuala guvernare dar și întreaga clasa politică care a condus țara din 90, până în prezent. „Există oameni cu pregătire, în biroul PPDD Botoșani, avem medici, juriști, profesori, nu suntem cum ne crede Băsescu. Suntem oameni foarte bine pregătiți, care nu am participat la mișcarea politică de 22 de ani, pentru că a fost o mizerie. PDL este o mizerie și varianta Dan Diaconescu ar trebui să o aleagă poporul, suntem oamenii cinstiți și corecți. Sperăm cu ajutorul dumneavoastră să putem câștiga un procent puternic în alegeri și să redăm cu adevărat românia poporului ei”, a  a menționat în discursul său Marius Cristescu, primvicepreședinte PPDD Botoșani.

„Renunțarea la alegerile comasate este o victorie a poporului, a celor care au stat în stradă până acum. Suntem solidari cu toată țara, suntem solidari cu manifestanții din Piața Universității, vrem să știe lumea că nu suntem cu actuala putere după cum se tot vorbea”, a declarat Mihai Anițulesei, vicepreședinte PPDD Dorohoi.

În piață, oamenii prezenți la manifestație aşteaptau cu interes și declaraţia preşedintelui Traian Băsescu care era anunțată de toate posturile de televiziune. „Eu, ca român, nu vreau să ne mai reprezinte acest individ. Eu vreau să aud că-şi dă demisia şi că dă jos Guvernul", spune, revoltat, un manifestant. (DorohoiNews.ro, Andrei B.)







Autor: DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

Proteste PPDD Dorohoi 26 ianuarie 2012_06Proteste PPDD Dorohoi 26 ianuarie 2012_02Proteste PPDD Dorohoi 26 ianuarie 2012_03Proteste PPDD Dorohoi 26 ianuarie 2012_04Proteste PPDD Dorohoi 26 ianuarie 2012_05Proteste PPDD Dorohoi 26 ianuarie 2012_01Proteste PPDD Dorohoi 26 ianuarie 2012_07Proteste PPDD Dorohoi 26 ianuarie 2012_08Proteste PPDD Dorohoi 26 ianuarie 2012_09Proteste PPDD Dorohoi 26 ianuarie 2012_10Proteste PPDD Dorohoi 26 ianuarie 2012_11Proteste PPDD Dorohoi 26 ianuarie 2012_12Proteste PPDD Dorohoi 26 ianuarie 2012_13Proteste PPDD Dorohoi 26 ianuarie 2012_14Proteste PPDD Dorohoi 26 ianuarie 2012_15Proteste PPDD Dorohoi 26 ianuarie 2012_16Proteste PPDD Dorohoi 26 ianuarie 2012_17Proteste PPDD Dorohoi 26 ianuarie 2012_18Proteste PPDD Dorohoi 26 ianuarie 2012_19Proteste PPDD Dorohoi 26 ianuarie 2012_20
DorohoiNews.ro, 26-01-2012

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

22.02.2012 la 12:15

Dragi vaculesteni..va anunt de pe acum ca v-a aparea pe internet asa cam peste doua luni un filmulet interesant dar foarte real cu candidatul PP-DD dil localitatea voastra. veti vedea atunci ce fel de oameni promoveaza Dan Diaconescu. veti judeca singuri dupa ce ve-ti viziona inregistrarea daca e bine sa avem incredere in oameni de acl gen.

02.02.2012 la 17:50

S-au inscris in partid toti aia carora li s-au inrosit ochii de atata OTV.DD minte in fiecare seara la tv.dar cand o fi presedinte.noroc ca nu va fi niciodata.Dar daca o sa-l votati

01.02.2012 la 10:02

draga veta ...spune tu drept si sincer pe care centura i-ti cistigi sau ti-ai cistigat piinea? se vede sau se simte de la o posta ca te simti o ratata si incerci sa te agati de ceva. nu compara politica cu prostitutia ca nu e la fel. ne pare rau pentru tine dar nu poti schimba nimic din trecut, nimeni nu poate. asa ca las-o balta...

28.01.2012 la 19:08

sa stiti iubiti concetateni, ma refer la cei care sunt contra PPDD , CA SUNTETI NISTE INCULTI SI NISTE NAIVI. VETI MANCA ACEEASI GALUSCA CA IN CEI 22 ANI DUPA REVOLUTIE. DA, SUNT PERFECT DE ACORD CA ANUMITE PERSONAJE DIN DOROHOI NU AU CE CAUTA ACOLO:EX. "MAFIOTUL DE ANITULESEI, EXCROCUL SI ANALFABETUL, MINCINOSUL ETC.ETC.. Dar pentru un paduche nu aruncam cojocul in foc; Padure fara uscaturi nu exista......si deci se mai strecoara si cate un exemplar de acesta, dar societatea il va elimina. ANITULESEI NU ESTI COMPATIBIL CU PP DD SI NICI CU D.NUL PRESEDINTE DAN DIACONESCU SI NICI CU SPECIALISTI CARE NE FAC CINSTE. MERITE DEOSEBITE PT.OAMENII CARE S-AU INSCRIS IN PP-DD, IN SPECIAL CE PREGATITI PROFESIONAL VOR AVEA DE CASTIGAT IMPREUNA CU POPORUL.SI CA SA INCHEI DOMNULE POTI S-O IEI RAZNA DE PE ACUM CA NU REZISTI IN FATA OAMENILOR DE BINE SI A CELOR CINSTITI, CORECTI CARE VOR SA FACA CEVA CU ADEVARAT SI SA SCHIMBE IN BINE ACESTA TARA CARE SE NUMESTE ROMANIA.FELICITARI SI MULT SUCCES ECHIPEI DIN CADRUL BIROULUI PPDD DOROHOI SI DIN TOATA TARA.EU IMPREUNA CU TOT NEAMUL SI RASNEAMUL MEU, TOTI PRIETENII SI COLEGII MEI NE INSCRIEM IN ACEST PARTID, DAR CU CONDITIA : AFARA CU MINCINOSII , LICHELELE SI CEI CARE VOR SA SE IMBOGATEASCA PE MUNCA SI SUDOAREA CELOR DREPTI! DOAMNEAJUTA SI SA AUZIM DE BINE!!!!!!!!!!!!!!SUSCES!!!!!!!!!!!!

28.01.2012 la 18:47

toti sunteti niste hoti de prima clasa , nu mai avem incredere in nici un partid , vrem libertate , nu comunism , ce pp ce pdl ce psd ce pnl, toti sunteti niste hoti , manipulati oameni , vreti numai putere, v-ati nascut asa puternici , trageti de fiare daca vreti putere , in special pentru andries , bursuc , anitulesei si toti hoti care ne-ati mancat zilele si tot , lasati-ne

27.01.2012 la 13:41

analizind comentariile de aici as vrea sa va intreb cum credeti ca va schimba ceva USL care nu schimba cu nimic codul fiscal in baza caruia se face proiectul de PIB?este ca si cum am schimba bucatarul care foloseste aceias reteta pentru ciorba de burta.Oare folosind aceias reteta nu vom minca aceias ciorba? Deci am incredere in PP-DD pentru ca vine cu un nou program prin care va schimba tot sistemul de impozitare ,va reorganiza in primul rind justitia si toate institutiile statului.De aici incolo putem vorbi de oamenii care iam vazut linga el la congres-Aurel Mocanu spre ex care cred ca vor duce la indeplinire acest proiect.Asa ca ;Soplutia viitorului-Partidul poporului.Va intreb aveti vreo a doua persoana din rominia sa aiba studii la-universitatea HARVARD ?????? DACA da datimi un nume va rog................

27.01.2012 la 08:05

fraerilor.aveti impresia ca se va schimba ceva cu pp in cc ? tot o banda de hoti. credeti ca vor altceva decit ciolan? nu veti primi nimic decit spor la munca si..dumnezeu cu mila. cit despre bani...nu cred ca ar fi stat cineva acolo pe frigul ala fara bani. in rominia nu avem inca convingeri politice atita timp cit majoritatea nu au ce pune pe masa.oricum emblema ANITULESEI spune cam tot. alti coioti la ciolan . asta e imnul vostru.cu 50 ron nu iesiti din criza..fraerilor.

26.01.2012 la 20:38

pentru toti dorohoienii ce vin si scriu aici si tin cu HOTII kre ne-au furat de 22 de ani...vin si ii intreb unde lucreaza?cu ce se descurca?ca la DOROHOI e numai piata de desfacere nu mai produc nimic ,iar cei ce tasteaza aici stau pe spatele parintilor kre lucreaza in alte tari care spala babe la cur...si asteapta un ban de buzunar.ii mai intreb unde sunt fabricile din DOROHOI?cine lea vandut si cine lea inchis??dau eu raspunsul cine lea inchis bai FRAIERE CARE SCRII..PSD+USL+PNL+PDL=ACEIASI MIZERIE...NU SUNT MEMBRU PP-DD DAR II VOI SUSTINE PENTRU CA VREAU O SCHIMBARE M-AM SATURAT DE PIATA DE DESFACERE DIN DOROHOI

26.01.2012 la 19:27

eu..hac,ce tare frate,vleau in ppdd sau PLM cum s-o zice...usurel ca m-am impedicat..hac,sa traiti dom sectorist..vin de la fur..adica de la munca,deci cum va ziceam,...hac,votez cu asta ca seamana cu var'su OBLAMA parca,..ca e necajit saracu:helicopter,masani,iaht, vai de capul lui,...eu ii dau votu,..hac,sa mor io plm,ii ca tot poporu e de-al nostru..hac,hai ca am ajuns la baraca,PLM.

26.01.2012 la 19:12

pacat ,este normal ca fiecare sa aiba pareri diferite,dar nu credeam ca sint asa de josnici cei care se tin (specialisti).Diferenta este ca acesti oameni azi a lui Diaconescu,au inteles si v-au respectat si acceptat propunerile voastre timp de 22 de ani.voi sinteti aitt de inteligenti incit nu aveti bunul simt sa respectati si optiunile lor.RUSINE SMECHERILOR,GATA,AJUNGEEEEEEEEEEE

26.01.2012 la 18:43

mah da ce sunt cu comentarile astea...habar nu aveti ce e cu voi....ce vorbeste lumea k sa dat bani....eu am fost akolo si nu am vazut p nimeni sa se deie banii.....si apropo ce a zis si pp-dd oameni aia erau membri a pp-dd mai taceti din gura dak nu stii....stiti doar sa comentati...de unde stiti voi k diaconescu nu o sa faca ceva pt ROMANIA????????ce ati duso aja de bine cu basescu de comentati la pp-dd....RUSINEEEEEEEE pentru cei care au dat comentari

26.01.2012 la 17:00

Se vede de la o posta ce a fost aseara. Va folositi de necazurile oamenilor sa va faceti campani e electorala. Am fost acolo. Toate discursurile facute de asa zoși lideri PPDD au fost politice nu au fost facute in favoarea manifestarilor din tara. Niste oameni care isi faceau campanie electorala la miting. Pacat ca promovati asemenea mascarade.

26.01.2012 la 16:21

Tuvă-n gâtu vostru de i...ti (simpatizantii babuini a lui Diaconescu in frunte cu banditu de Anitulesei ) n-aveti treaba acasa ? In felul acesta la cati p....ti sunt in tara asta (priviti in imaginile de mai sus) nu-i mare lucru sa iasa Diabolescu presedinte, si apai atunci sa vezi tara MISTO X_X !

26.01.2012 la 16:00

V-ATI OBISNUIT SA SPUNETI CA SE DAU BANI TOTAL ERONAT ESTE METODA PARTIDELOR PARLAMENTARE CARE AU FURAT SI REPREZENTANTII ACESTOR PARTIDE AU FACUT AFACERI CU STATUL. OAMENII MAI VIN SI DE NECAZ SUFERINTA,MINCIUNA SI VA SUPARA ASTA.

26.01.2012 la 15:41

de ce comentati pe seama altora care nu au un loc de munca nu au un venit de la cei de la conducere ce neau vindut toate fabricele ce leau construit ceausescu cu taranii si inpreuna cu cei necajiti care isi duc traiul de azi pe miine ce doriti tot aceia care neau mintit in fiecare an si la fiecare guvernare oameni buni chiar daca o fi mai rau dar macar mananca alti care nu asteapta celelalte milioane de euroo de la FMI ei asteapta sa ne vinda de tot si sa fim sclavii lor Va multumim de intelegere

26.01.2012 la 14:41

pot sa va spuin cu nu s-a dat nici un ban ,nu stiu cum pot unii sa vb ....cei care au venit cu pancarde erau toti membri ai pp-dd...si apropo de soarta ..ne meritam soarta datorita mascaricilorcare ne-au furat pana acum .. rusine celor care posteaza commentarii aiurea .Probabil fac parte din usl-pdl

26.01.2012 la 14:05

pentru niste bani ati mers ca milogii , vai de steaua voastra , romanul este foarte usor de manipulat , orice taran sau cretin poate ajunge presedinte daca da bani galeti si mancare....

26.01.2012 la 11:36

atunci sa votam in continuare mascarici ca BASE, ILIESCUetc etc etc....

26.01.2012 la 11:13

Cu televizorul ati prostit poporul !

26.01.2012 la 11:07

Oamenii aia au venit pentru bani acolo. Am vazut cu ochii mei cand le dadeau bani. Cei cu pancarde primeau mai mult, iar cei fara mai putin. Cica s-ar fi dat in jur de 50 ron de persoana.

26.01.2012 la 09:25

Daca si mascariciul de Diaconescu ajunge Presedinte,ne meritam soarta!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Doi îndrăgostiți trec pe lângă o cofetărie.
Ea: Mmm... ce bine miroase!
El: Daca vrei, mai trecem o dată.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

S.C. Texty Garments S.R.L. Dorohoi angajează! Vezi pentru ce post poți depune CV-ul!

S.C. Texty Garments S.R.L. Dorohoi angajează! Vezi pentru ce post poți depune CV-ul!
Societatea S.C. Texty Garments S.R.L. Dorohoi, cu sediul în str. Colonel Vasiliu, nr. 70, angajează ...

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Casă bătrânească și teren în Dorohoi

Casă bătrânească și teren în Dorohoi
Proprietatea se afla in Dorohoi, cartier Trestiana, strada Ardeal si este compusa din casa bătrânească ...

Caut persoană pentru întreținere gazon

Caut persoană pentru întreținere gazon
Caut persoană pentru întreținere gazon! Tel: 0725810071

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro